Anatomy in Motion

Gary Ward van Anatomy in Motion (AiM) komt voor het eerst in februari naar Amsterdam met zijn "Finding Centre" cursus. In de cursus zal je leren hoe je elk gewricht in het lichaam in drie dimensies in kaart kunnen brengen tijdens alle zes fases van de loopcyclus. Dit kan je als een blauwdruk gebruiken om functies en dysfuncties te analyseren in jouw patiënten.

Anatomy in Motion

De AiM filosofie is gebaseerd op het idee dat we moeten stoppen met het achtervolgen van pijn. De plaats van de pijn is zelden dezelfde locatie van het onderliggende probleem. In plaats daarvan moeten we het lichaam als een geheel onderzoeken – de manier waarop we bewegen, onze houding en onze levensstijl. Wij zullen gebruik maken van het “Flow Motion Model™” om ons te helpen navigeren door het lichaam doormiddel van onderzoek, analyse en behandeling. Door het gebruik van dit model, creëren we een breder beeld van onze klinische redeneer proces.

Anatomy in Motion

De “Finding Centre” Cursus is een zesdaags programma ontworpen om te onderzoeken hoe gewrichten invloed kunnen uitoefenen op elkaar: niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk.

info en datums