Anatomy in Motion

Anatomy in Motion

De “Finding Centre” Cursus is een zesdaags programma ontworpen om te onderzoeken hoe gewrichten invloed kunnen uitoefenen op elkaar: niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Daardoor worden we bewust van hoe zelfs de kleinste veranderingen grote verschillen in het gehele lichaam kunnen veroorzaken. Met dit inzicht gaan we verder in - zowel theoretisch, als praktisch - op de bewegingen die door ALLE gewrichten worden uitgevoerd tijdens de loopcyclus, van top tot teen.

Tijdens de cursus, wordt u begeleid door cursisten die het programma al hebben afgerond. Zij zullen aanwezig zijn om te horen, zien, voelen, ervaren en om wederom onderdeel van het proces te zijn. Ditmaal met nieuwe filters om zodoende zelf meer ervaring op te doen en nieuwe cursisten te ondersteunen en te inspireren.

Als u meer wilt weten over wat Gary precies doet of meer wilt weten over de filosofie achter de AiM cursussen, dan kunt u deze informatie makkelijk terugvinden in zijn boek “What The Foot.” Tevens is het lezen van dit boek een voorwaarde voor het deelnemen aan deze cursus.

Datums

01-02-2018 - 06-02-2018
Chassé Dance Studios, Chasséstraat 64, 1057 JJ Amsterdam