ATSI: Geavanceerd werk voor het bekken, heup en lage rug

Met Tom Myers

ATSI: Geavanceerd werk voor het bekken, heup en lage rug

Overzicht

In deze 4-daagse, intensieve cursus met Tom Myers, de auteur van Anatomy Trains, komen de evaluatie van, strategie├źn bij, en geavanceerde technieken voor het balanceren van het unieke bekken van de mens aan bod, met aandacht voor de lagere wervelkolom, de heup en het sacrum. Je zult meer te weten komen over geavanceerde myofasciale technieken en bewegingstechnieken om het bekken in een gebalanceerde, 'neutrale' stand te krijgen, om functionele beweging op alle drie de vlakken uit te breiden en om de lumbosacrale en coccygeale ligamenten te verlichten.

Cursusomschrijving

Tijdens deze cursus zal er aandacht zijn voor de iliopsoas, diepe laterale rotators, adductoren en bekkenligamenten rond de ischiopubische tak en het stuitbeen. Zorg ervoor dat je klaar bent om deze gevoelige gebieden te behandelen en er zelf te worden behandeld.

Voor wie?

Deze cursus staat open voor alle professioneel gecertificeerde manueel therapeuten (inclusief fysiotherapeuten, orthopeden, massagetherapeuten, bekkenbodemtherapeuten, osteopaten, chiropractoren) met minimaal 3 jaar klinische ervaring.

Datums

Er zijn nog geen datums beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy