David Weinstock

David Weinstock

Al sinds 1973, werkt David Weinstock met en doceert hij over technieken binnen de manuele therapie David studeerde af als pre-med student aan Johns Hopkins University, waarna hij op zijn uitgebreide reizen door Midden- en Zuid-Amerika leerde van inheemse genezers en verschillende therapeuten. Hij studeerde in 1979 af aan de New Mexico School of Natural Therapeutics. In 1985 begon David als medeoprichter met het Institute of Conscious Bodywork in Marin County, California, En ontwikkelde hij het NeuroKinetic Therapy® bodyworksysteem in samenwerking met zijn collegae. Tot 2005 verzorgde hij veel vakken aan het instituut, waaronder geavanceerde anatomie, Carpaletunnelsyndroom, TMJ, en NeuroKinetic Therapy.

In 2010, publiceerde David het boek “NeuroKinetic Therapy, an Innovative Approach to Manual Muscle Testing”, dat sindsdien is vertaald naar het Japans en het Koreaans en waarvan onlangs de tweede editie is verschenen. David reist nu door het binnenland en buitenland om les te geven aan chiropractors, fysiotherapeuten, personal trainers, massagetherapeuten en Pilates-instructeurs.

David runt een drukke privépraktijk in Marin County, Californië, met behulp van zijn NeuroKinetic Therapy®-bodywork systeem om zowel sporters als helden op sokken te behandelen. Acute en chronische blessures worden hier geëvalueerd en behandeld, waarna de cliënt terugkeert naar huis met een individueel oefeningsschema.

David woont in het mooie Marin County met zijn vrouw, dochter en huisdieren. Hij is een fervent wandelaar, langlaufskiër en tennisser. Hij staat in contact met mensen over de hele wereld om kennis en informatie te delen.

Cursussen door David Weinstock

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy