Don Thompson

Don Thompson

Don Thompson is bijna 30 jaar betrokken bij het bestuderen van de mens in 4D. Hij is geïntrigeerd door de complexiteit van de 3D puzzel die aan de basis staat van individuele structuur en lichamelijke functie van ieder mens. Hij is daarnaast ook uitermate geïnteresseerd in ons collectieve evolutionaire verleden, ieders eigen individuele verleden, en het toekomstige potentieel van deze transformatie als er gewerkt wordt aan het versoepelen van restrictiepatronen, het verbeteren van structurele relaties en het terugzoeken van de verbinding met het innerlijke bewustzijn van het lichaam.

Hij put uit zijn persoonlijke ervaringen als ex-krachtsporter, adrenaline-junk en succesvolle personal trainer, maar brengt ook de nodige levenservaring met zich mee. Samen met een uitgebreide kennis van lichamelijke therapie en aanvullende therapieën brengt hij humor, helderheid en openheid naar zijn workshops.

Uit zijn groeiende fascinatie voor geïntegreerde beweging en manuele therapie, heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het nieuwe programma, dat nu is opgenomen binnen de Anatomy Trains leer een aanpak. Voor dit project heeft Don gebruikt gemaakt van zijn brede kennis van vorm en functie, een unieke, inzichtelijke mix die hij met veel geduld en nederigheid kan presenteren.

Don behaalde zijn BSc Complementary Therapies and Bodywork aan de University of Westminster. Don en zijn partner wonen en werken in de Schotse Hooglanden, waar ze een kleine non-profitkliniek runnen voor de lokale gemeenschap. Don werkt in de kliniek voornamelijk met mensen met chronische pijn en ongemakken die hun oorsprong vinden in werkpatronen, gewoontes, en houding. Hij tracht deze problemen op te lossen middels Structural Integration, viscerale/neurale manipulatie en het opnieuw leren van bewegingen.

Cursussen door Don Thompson

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy