Thomas Myers

Thomas Myers

Thomas Myers is de cartograaf van Anatomy Trains (Elsevier, 2001, 2009, 2014), de coauteur van Fascial Release for Structural Balance (North Atlantic, 2010, 2017), en de auteur van talloze hoofdstukken en artikelen die zijn verzameld in de boeken Body3, The Anatomist's Corner, Structural Integration: Collected Articles, en BodyReading: Visual Assessment and The Anatomy Trains. Hij heeft daarnaast al meer dan 16 dvd's en verschillende webinars uitgebracht over Visuele Evaluatie met BodyReading®, Fascial Release Technique® en de toepassingen van fasciaal onderzoek voor lichaamstraining.

Tom en zijn faculteit verzorgen Anatomy Trains vervolgopleidingen en bieden holistische strategieën voor allerlei bewegingsprofessionals en manueel therapeuten over de hele wereld, evenals professionele certificering in Structural Integration op basis van de Myofasciale Meridianen van Anatomy Trains. Tom heeft direct onder Dr. Ida Rolf, Dr. Moshe Feldenkrais en Dr. Buckminster Fuller gestudeerd. Hij heeft ook gewerkt met bewegingstrainers Judith Aston en Emilie Conrad en heeft ervaring in de vechtkunsten. Zijn Structural Integration-programma wordt beïnvloed door craniale, viscerale, en intrinsieke bewegingsstudies, en Europese osteopatiescholen.

Thomas is een verstokt reiziger en beoefent al 40 jaar integrale manuele therapie in verschillende klinische en culturele omgevingen. Hij is lid van de International Association of Structural Integrators (IASI) en lid van de Health Advisory Board van Equinox. Als gecertificeerde Touch-in-Parenting-instructeur, is Tom bijzonder geïnteresseerd in perinatale problemen met betrekking tot beweging.

Tom woont, schrijft en vaart aan de kust van Maine.

Cursussen door Thomas Myers

Webinar met Tom Myers Anatomy Trains voor Incitus Dynamic Resilience

10-06-2020
13.00 - 15.00
€ 55,- pp
The Netherlands
Taal::  Engels

Webinar Tom Myers Anatomy Trains Your Fascial Body exclusively for Incitus

27-05-2020
13.00 - 15.00
€ 55,- pp
The Netherlands
Taal::  Engels

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy