Zuzana Suzan

Zuzana Suzan

Zuzana Suzan, MPT is een fysiotherapeut bij de Revalidatiekliniek van het Motol University Hospital, 2nd School of Medicine, Charles University, te Praag, Tsjechië. Ze is docent aan de Charles University, 2nd School of Medicine, waar ze fysiotherapie doceert aan studenten van de Bacheloropleiding fysiotherapie en aan geneeskundestudenten.

Zuzana behaalde haar Master in Fysiotherapie in 2003 aan Palacky University, te Olomouc, Tsjechië. In 2006 voltooide ze een cursus in Vojta's Reflex Locomotion gericht op de behandeling van volwassen patiënten.

Van 2003 tot 2011 was Zuzana Suzan fulltime lid van het revalidatiepersoneel van de Revalidatiekliniek van University Hospital Motol in Praag. Ze heeft uitgebreide ervaring in functionele evaluatie en de behandeling van patiënten met neurologische, musculoskeletale en orthopedische diagnoses. Ze heeft ook ervaring met pediatrische cliënten. Zij werkte op de klinische en poliklinische afdeling van de Motol revalidatiekliniek, evenals in het Wervelkolomcentrum en het Pijncentrum.

Sinds 2013 werkt Zuzana Suzan in de privérevalidatiekliniek van professor Kolar; het "Centre of Movement Medicine". http://www.cpmchodov.cz

Zuzana werkt nauw samen met haar mentor, Professor Pavel Kolar, en is een DNS-specialist. Zuzana is al sinds 2005 een DNS-instructeur en geeft DNS cursussen in Tsjechië, Slowakije en tal van andere landen in Europa, maar ook in Azië en Noord-Amerika.

Cursussen door Zuzana Suzan

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy