BodyReading 101/102

“Echt bij iemand naar binnen kunnen kijken is een oude, intuïtieve kunst” zegt Tom Myers, de schrijver van BodyReading: Visual Assessment and the Anatomy Trains. Deze masterclass is een effectief hulpmiddel bij het in kaart brengen van houdingpatronen.

BodyReading 101/102

Twee Dagen Masterclass BodyReading 101/102

“Echt bij iemand naar binnen kunnen kijken is een oude, intuïtieve kunst” zegt Tom Myers, de schrijver van BodyReading: Visual Assessment and the Anatomy Trains. Deze masterclass is een effectief hulpmiddel bij het in kaart brengen van patronen bij het buigen, kantelen, verschuiven en roteren, en na de evaluatie bij het opzetten van een strategie om verandering te bewerkstelligen hetzij door middel van manuele therapie hetzij door middel van beweging. BodyReading is nuttig voor alle lichamelijke therapeuten, zoals fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractoren, myofasciale en trigger-point therapeuten, en massagetherapeuten. BodyReading is ook een geweldig hulpmiddel voor bewegingsprofessionals, zoals yoga-, pilates- en GYROTONIC®-docenten en personal trainers. In deze masterclass zal alle informatie aan bod komen die je nodig hebt voor effectieve behandelingen en trajecten om een ​​langdurige, systematische verandering in de lichaamsvorm en structuur van je cliënten teweeg te brengen.

BodyReading 101/102

“Echt bij iemand naar binnen kunnen kijken is een oude, intuïtieve kunst” zegt Tom Myers, de schrijver van BodyReading: Visual Assessment and the Anatomy Trains.

Info en datums

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy