Structural Essentials

Structural Essentials

Dit zijn korte cursussen met focus op één lichaamsgebied, waar de functionele en structurele anatomie tot in detail wordt besproken. De meest voorkomende houdingen, compensaties en de gevolgen voor bewegingen worden uitgebreid besproken en de manuele behandeltechnieken worden zeer grondig geoefend.

Arches and Legs

Onze hele bouw wordt ondersteund door de interactie van onze voeten met de grond. Als er op deze plek onbalans is, heeft dat duidelijke gevolgen voor de rest van het lichaam.

Info en datums

Fans of the Hip

De heupen en het bekken werken samen om de krachten van de beide benen over te dragen op de wervelkolom en hebben daarom een enorm complexe rol binnen het lichaam.

Info en datums

Abdomen, Breath, and Chest

De ademhaling is essentiële voor het goed laten functioneren van je lichaam. Deze cursus richt zich op de ribbenkast en diens samenwerking met het bekken om een basis te bieden voor nek en schouders.

Info en datums

Tensegrity Spine

Deze cursus bestudeert de wervelkolom als een “tensegrity” model. Hoe de botten kunnen zweven in een myofasciale balans tussen spanning en integriteit.

Info en datums

Shoulders and Arms

De schouders hebben een complex evenwicht tussen mobiliteit en stabiliteit nodig, hierdoor kunnen ze gemakkelijk gebruikt worden om te compenseren of de oorzaak zijn hiervan.

Info en datums

Head, Neck, and Jaw

De nek is een geweldige biomechanische uitvinding: hij stelt je in staat tot veel bewegingsvrijheid terwijl hij toch een structurele kracht behoudt.

Info en datums

Anatomy Trains Structural Essentials: Summer Intensives

Volg alle 6 Structural Essentials workshops in 1 keer met onze nieuwe SE Summer Intensives

Info en datums

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy