De Handbalschouder

Met Martin Asker, PhD

Introductie


Overzicht

Deze zeer praktische, evidence-based cursus richt zich op het verbeteren van je vaardigheden op het gebied van schouderonderzoek en effectieve revalidatiestrategieën voor de vaakst voorkomende schouderblessures bij handbal. Verder zal deze cursus ook ingaan op het verbeteren van de werpprestaties en preventieve strategieën voor schouderblessures bij spelers jong en oud. De cursus gaat dieper in op de biomechanica van het werpen. Daarnaast biedt de cursus ook een overzicht van hoe biomechanica en belasting verband houden met schouderblessures en werpprestaties en hoe dit in een klinische setting kan worden geïmplementeerd en aangepakt.

Doelgroep

Deze cursus is voor therapeuten, artsen en coaches die hun kennis van blessuremechanismes, schouderblessures, en prestatieverbetering willen verdiepen met een nadruk op werpen bij handbal.

De concepten van Martin Asker PhD: De HandbalschouderDe cursussen van PhD Martin Asker: De Handbal Schouder


PhD Martin Asker: De Handbalschouder

Deze zeer praktische, evidence-based cursus richt zich op het verbeteren van je vaardigheden op het gebied van schouderonderzoek en effectieve revalidatiestrategieën voor de vaakst voorkomende schouderblessures bij handbal.

Info en datums

Cursus concept beschrijving: PhD Martin Asker: De Handbal Schouder

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy