Movement Assessment Technologies

MAT Cursus – functioneel onderzoek, behandeling + trainingscursus

Introductie


Bent u een gezondheids- of fitnessprofessional die een meer nauwkeurige, wetenschappelijke manier zoekt om patiënten en cliënten te evalueren? Bij Movement Assessment Technologies staan BEWEGINGSEVALUATIE, TOONAANGEVEND ONDERZOEK en OBJECTIEVE DATA centraal. Ze zijn er zo dol op dat ze deze drie elementen hebben samengevoegd in onze toonaangevende cursussen en in onze eigen Movement Assessment Tool - de MAT.

Movement Assessment Technologies en de MAT zijn ontwikkeld door Andrew Lemon en Stephen King op basis van hun eigen ervaringen in de praktijk. Met het gevoel dat hun bewegingsevaluaties vooral op giswerk waren gebaseerd en dat het veel moeite kostte om objectief vooruitgang te meten bij hun patiënten en cliënten, kozen zij ervoor om de MAT te ontwikkelen om deze probleem op te lossen.

Movement Assessment Technologies is nu de grootste opleider ter wereld voor evidence-based, objectieve bewegingsevaluatie en revalidatie. De cursussen bestaan uit een gestructureerde aanpak voor patiënt- en cliëntbeheer, waarbij toonangevend onderzoek naar bewegingsanalyse, pijn en neurowetenschap je zal helpen om behandelingen of uiteindelijke prestaties te verbeteren. Zo kunnen je cliënten en patiënten al de dingen die ze moeten of willen doen sneller weer oppakken.

De concepten van Movement Assessment TechnologiesBekijk de video


De cursussen van Movement Assessment Technologies


MAT LIVE Cursus

Maak de volledige, praktische MAT-ervaring mee, waarin we je helpen om de kloof te overbruggen tussen de traditionele evaluaties en de functionele bewegingen die je patiënten dagelijks maken om hun individuele behoeften, wensen en doelen met de MAT te bereiken.

Info en datums

Cursus concept beschrijving: Movement Assessment Technologies

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy