Movement System Impairment Syndromes

De cursus van Shirley Sahrmann

Introductie


De twee cursussen die in Nederland gegeven worden over Movement System Impairment Syndromes (MSI) bieden je de mogelijkheid om te leren hoe je stoornissen van het bewegingssysteem juist kan observeren, identificeren, en behandelen.

De Movement System Impairment Syndrome (MSI) cursus is gebaseerd op het werk van Shirley A. Sahrmann, PT, PhD. Dr. Sahrmann ontving tijdens haar carrière vele prijzen en behaalde haar Bachelor fysiotherapie en PhD in neurobiologie aan de universiteit van Washington. Ze heeft een tal van publicaties uitgebracht, met name haar twee boeken: Diagnosis and Treatment of Movement Impairment Syndromes & Movement System Impairment Syndromes of the Extremities, Cervical and Thoracic Spines. Haar werk vormt vandaag de dag nog steeds een inspiratiebron voor verscheidene actuele ontwikkelingingen op het gebied van bewegingsbeperkingen.

De concepten van Movement System Impairment Syndromes CoursesBekijk de video


De cursussen van Diagnose en Behandeling van Bewegingsstoornissen


MSI: Lumbale Wervelkolom en Heup

In deze driedaagse cursus krijgen deelnemers uitgebreid inzicht in de achterliggende concepten van het onderzoek, de diagnose en de behandeling van de lumbale wervelkolom en de heup.

Info en datums

MSI: Nek en Schouders

In deze driedaagse cursus krijgen deelnemers uitgebreid inzicht in de achterliggende concepten van het onderzoek, de diagnose en de behandeling van de nek en schouders.

Info en datums

Towards Evidence-Based Physiotherapy Clinical Reasoning in Rehabilitation

Clinical Reasoning is influenced by recent advances in our understanding of how nociception from peripheral tissues may alter neural processing, how alterations in the nervous system affect movement and recurrent pain.

Info en datums

Cursus concept beschrijving: Diagnose en Behandeling van Bewegingsstoornissen

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy