Avondlezing met PhD Paul Visentini: Mastering Load

Transfer van belasting en managment van trainingsbelasting in de onderste extremiteiten

Avondlezing met PhD Paul Visentini: Mastering Load

De 'Mastering Load'-lezing geeft een overzicht van de huidige kennis en theorieën met betrekking tot het managen van sportblessures, rekening houdend met cellulair, lokaal weefsel, algemene bewegingen en systemische niveaus. We zullen deze weefsels en hun mechanotransductieve eigenschappen bestuderen, alsmede lokale problemen met weefsels en gewrichten, de algemene bewegingskenmerken van het bekken en de onderste extremiteiten, en de impact die externe variabelen zoals trainingsbelasting hebben op blessurerisico. Er worden nieuwe manieren om prestaties en trainingsplannen te volgen gepresenteerd.

Over Paul Visentini

Paul Visentini is een gespecialiseerde sportfysiotherapeut en heeft verscheidene prijzen in de wacht geslepen voor zijn sub-specialiteit op het gebied van tendinopathie van de onderste ledematen. In 1994 voltooide hij zijn postgraduate opleiding Manipulatieve Fysiotherapie en ontwikkelde hij de “VISA Score”, een veelgebruikte functionele uitkomstmaat voor Patellaire Tendinopathie.

Paul is een enthousiaste recreatieve wielrenner en is zeer betrokken bij beleid en het lesgeven omtrent fietsopstellingen en 'Mastering Load'. Hij heeft zich op topniveau en recreatief niveau beziggehouden met Wielrenblessures, waarbij hij zelfs de AIS in Varese heeft geadviseerd, en is momenteel bezig met zijn PhD Fysiotherapie, waarvoor hij “Clinical Measures of the Closed Kinetic Chain in Cycling” onderzoekt.

Datums

Er zijn nog geen datums beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy