18-06-2017

Keurmerk Fysiotherapie: Instellingsaccreditatie

Beste collega's,

Wij hebben goed nieuws voor jullie. Vanaf deze zomer hebben wij een instellingsaccreditatie gekregen van Keurmerk Fysiotherapie. Wat houdt dit in? Wij hebben nu accreditatiepunten op zo goed als alle onze cursussen voor therapeuten.

Wij zijn heel blij met deze samenwerking. We herkennen ons in Keurmerk Fysiotherapie en hebben de zelfde visie op hoe wij ons vak kunnen verbeteren.

Het keurmerk Fysiotherapie zorgt ervoor dat fysiotherapeuten die willen leren en verbeteren en daarmee continu werken aan kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen, gezien worden door hun omgeving.

Op die manier geeft het Keurmerk een impuls aan de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg in Nederland.

Het Keurmerk Fysiotherapie richt zich op de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen.

Het is onze ambitie om fysiotherapeuten inzicht te geven in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, als start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan.

Het Keurmerk zorgt er daarmee voor dat fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen herkenbaar zijn voor zorgverzekeraars, patiënten en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.

Het Keurmerk borgt de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid, en maakt een doorontwikkeling van de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg mogelijk. Hierdoor zorgt het Keurmerk Fysiotherapie ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt.

Als deelnemer aan het Keurmerk, bent u zelf gemotiveerd om te leren en verbeteren. U neemt actief deel aan intervisie, coaching, scholing en dataverzameling.

Wij hebben altijd gezegd dat we cursisten willen hebben die komen voor de inhoud en niet voor de punten. Met deze samenwerking weten we zeker dat dit nog het geval zal zijn. Meer weten over Keurmerk Fysiotherapie?

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy