Wat is een Think Tank?

01-01-2018

Wat is een Think Tank?

Na bijna 10 jaar te hebben lesgegeven in het hoger onderwijs, weten wij dat je om een onderwerp echt te begrijpen, verkennen, en onthouden, er volledig op in moet gaan. Met de Think Tank, hebben wij het doel om een nieuwe manier van het delen van informatie te creëren.

We willen interactie en discussies tussen studenten en docenten stimuleren, zodat ze samen casussen kunnen oplossen, de theorie met de praktijk kunnen verbinden en de toekomst vormgeven door te onderzoeken waar de kloof tussen praktijk en de wetenschap ligt. Leren is een continu proces dat niet kan worden beperkt tot een dag in een collegezaal. Het begint al voordat je naar de cursus komt, en de cursussen zullen hopelijk meer vragen met zich meebrengen die de studenten zal motiveren om verder te leren.

Met de Think Tanks introduceren we een nieuwe manier om informatie te delen: door je in contact te brengen met experts van wereldklasse willen we interactie stimuleren tussen gezondheidsprofessionals die anders durven te denken, die verder willen te gaan, en die ons vak vooruit kunnen helpen. Middels discussie, casussen en het verbinden van theorie met de praktijk, hopen we richting te kunnen geven aan de toekomst door te onderzoeken waar de kloof ligt tussen de praktijk en de wetenschap.

Waar moet de praktijk zich aanpassen aan nieuwe wetenschap? En waar moet de wetenschap de praktijk inhalen?

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy