Over ons

Incitus organiseert unieke cursussen, Think Tanks, lezingen en congressen voor professionals die zich willen onderscheiden van de rest en die anders durven te denken. Onze leraren worden nationaal en internationaal erkend en staan aan de absolute top van hun vakgebieden. Blijf nieuwsgierig, blijf ontdekken.

Incitus is opgericht in 2008 ​​uit een passie voor het menselijk lichaam, lesgeven, en het delen van kennis. Al onze cursussen delen een holistische kijk op het menselijk lichaam, en met deze opvatting als uitgangspunt organiseren we vervolgopleidingen, workshops, conferenties, lezingen en masterclasses met internationale toppers. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste, meest innovatieve en baanbrekende concepten die passen bij onze visie van hoe wij als professionals onze patiënten evalueren en behandelen.

Incitus organiseert unieke cursussen, Think Tanks, lezingen en congressen voor professionals die zich willen onderscheiden van de rest en die anders durven te denken. Onze docenten worden nationaal en internationaal erkend en staan aan de absolute top van hun vakgebieden.

Blijf nieuwsgierig, blijf ontdekken.

"Een holistische kijk op fysiotherapie heeft niet alleen een grote impact op de fysiotherapeuten die meedoen aan de cursussen, maar ook op de patiënten in hun praktijk. Het behandelen van de oorzaak van lichamelijke pijn in plaats van alleen de symptomen hiervan biedt oplossingen voor de lange termijn. Dat is een echte eye-opener. Therapeuten veranderen in echte game changers door de methodes die ze in de cursussen leren.

Wij streven ernaar om een community van innovatieve therapeuten te creeëren die anders durven te denken, een groep therapeuten die hun holistische kijk met de mensen om hun heen delen en zo de gevestigde denkwijzes in gezondheidszorg kunnen veranderen.”

- Benoit Knutsen, Fysiotherapeut / Manueel therapeut / Ondernemer, Incitus

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijk gebruikerservaring te garanderen.Lees onze privacy policy