Prof. Dr. C. Paul van Wilgen (1967) is gezondheidspsycholoog, fysiotherapeut en epidemioloog. Al meer dan 25 jaar doet hij onderzoek bij patiënten met chronische pijn; aandachtsgebieden zijn o.a. centrale sensitisatie, onderhoudende biopsychosociale factoren van pijn en pijneducatie. Hij schreef, met anderen, meer dan 120 publicaties rond deze thema’s. Hij is co-auteur van de boeken ‘Graded Activity’, ‘Pijneducatie’ , ‘Chronische pijn verklaard en het boek ‘Pijnproblemen in de praktijk’. In 2012 richtte hij  Transcare op (www.transcare.nl) waar patiënten met (chronische) pijn op transdisciplinaire wijze worden behandeld.  Sinds 2014 is hij gast-professor aan de Vrije Universiteit Brussel.  Hij is mede oprichter van de internationale onderzoeksgroep Pain in Motion (www.paininmotion.be)

Courses

Webinar Paul van Wilgen en Eglantyne Hoekstra: Afhankelijk van opioïden? Daar moet je snel van af als je chronische pijn hebt!
empty-image
On demand webinar
nl

Webinar Paul van Wilgen en Eglantyne Hoekstra: Afhankelijk van opioïden? Daar moet je snel van af als je chronische pijn hebt!

Paul van Wilgen, Eglantyne Drenth-Hoekstra MSc
Online
On demand
Price
€39,99
3 points (Stichting Keurmerk Fysiotherapie)
4 points (Pro-Q-Kine)
3 points (Kwaliteitshuis Fysiotherapie Vakinhoudelijk algemeen)
Contact us