Laura is een pijngespecialiseerde en psychologisch geïnformeerde fysiotherapeut, werkzaam in Nederland. Ze volgde een opleiding in Groot-Brittannië en werkte op een van de Britse nationale pijnafdelingen in Londen voordat ze met haar kinderen naar Amsterdam verhuisde.


Laura verdeelt haar tijd tussen klinisch werk met mensen die complexe chronische pijn ervaren, het trainen van therapeuten in Acceptance and Commitment Therapy, multidisciplinaire klinische coaching voor pijnspecialisten en het lesgeven aan professionals in de gezondheidszorg over pijn.


Ze is mede-oprichter van Pain Geeks, een internationale leesgemeenschap die artsen ondersteunt bij het lezen van wetenschap, filosofie en geesteswetenschappen om pijn beter te begrijpen. Ze presenteert een kleine podcast genaamd Philosophers Chatting With Clinicians en is communicatiemedewerker voor het LGBTQIA-netwerk van de UK Chartered Society of Physiotherapy.


Laura is gefascineerd door de ervaring van pijn en zet zich in om alle mogelijke wegen te verkennen om mensen te helpen goed met pijn te leven en de symptomen van pijn zoveel mogelijk te verminderen.


Cursussen

Graded motor imagery van NOI groep
empty-image
Fysiek
en

Graded Motor Imagery

Laura Rathbone
Groningen
08 - 09 Feb 2025
Prijs
€525,00 €475,00
Geldig tot 06 Jan 2025
In aanvraag (Kwaliteitshuis Fysiotherapie Vakinhoudelijk algemeen)
In aanvraag (Kwaliteitshuis Fysiotherapie Sportfysiotherapie)
In aanvraag (Kwaliteitshuis Fysiotherapie Manueelfysiotherapie)
In aanvraag (Kwaliteitshuis Fysiotherapie Psychosomatische fysiotherapie)
Neem contact op